Sunday, February 13, 2011

Contest Senyum Paling Ceria .

selamat pagi ahad .
bangun pagi ni tanpa menggosok gigi sambil reply beberapa mesej aku pun terus on lappy .
hehe .
blogger gathering semalam masih dalam kepala otak ni .
ingat nak post entry pasal gathering tu .
tapi .. ade gambar yang x amik lagi kat membe2 .
nanti la eh .

bukak facebook . bukak blog .
faham2 la perangai aku an .
open a new tab . open a new tab . haha .
macam ke wifi kat sini laju je . ceyt !
bila dah tak leh nak loading . tutup balik semua tinggal la blog aku je .
scroll down la sikit then ternampak lah ade comment dari si mynameisnamee .
hehe .


ye suh join contest senyum paling ceria . :) .

nak tawu lebih lanjut pasal contest ni . klik je kat gambar kat atas ni .

bosan kan ?
jadi mari merepek dengan ini contest .
malas nak tulis dah ni sebab penglihatan kabur dek terlindung oleh taik2 mata yang agak banyak .
=.=' .
terus carik gambar bersesuaian .



nah . sowi ah .
terkebil-kebil mata aku nak mencari gambar nye . haha .
yang ni pun jadi la .

kenapa saya kelihatan gembira ?
sebab gambar ni di snap oleh orang yang saya sayang .
sebab tu senyum macam gedik2 sikit .
ngeh2 .

dah . settle .
nak kena tag 3 kekawan tuk join contest ni .
nah kalian .

> sis madhiah
> syu !
> liza akar umbi .

Wang tunai rm100 dan hadiah menarik dari United States menanti!!! :D

Terima kasih.
TARIKH TUTUP : 31 MAC 2011 (Thursday)

peace .

2 comments:

Ain Asrar said...

cheeeesssseeeeeeeee :D

~BdK cHuMiL~ said...

thnks tag! will join it! :)

Post a Comment