Saturday, April 23, 2011

Final Exam .



insyaAllah akan bermula 1st paper pada Rabu 270411 .
disini saya ingin memohon ampun dan maaf kalau ada salah dan silap
dari ujung rambut hingga hujung kaki .
heee . kalau dah maafkan tu
tolong la doa sekali agar sy dapat menjawab dengan baik .
hehe . :)
blog ni biar dlu jap berhabuk2 pn .
rajin2 la bukak blog ni kalau nk layan lagu aizat ni .
nanti dah merdeka cuti 4bulan aku update setiap minit eh ? boleh ? hehehe .
akhir kata .
assalamualaikum .


*kalau ikut teori kat atas ni memg malas aku nk study . hehe .
ada betul jugak ckp kawan2 aku .
study2 ni suma dunia je . dunia ! :) . kui3 .
dunia pun dunia la .
moh study .


peace !


3 comments:

AimanAriffin said...

sempat lagi buat lawak! ahha try ur best in ur exam :)

izyan said...

goodluck soleh!! :D

~BdK cHuMiL~ said...

eh.eh dia bwu nk exm la..kite 26 dh last pper taw (sile rse jeles ok! :p)

p/s : all the best for final ok...
doa bnyk2 studi rjin2....:)

Post a Comment