Monday, October 11, 2010

1 dalam 10,000


Cabaran 1 dalam 10,000 .
Jom silat cekak ustaz hanafi .
10/10/10 .
Dataran Merdeka , Kuala Lumpur .




ni gambar-gambar sekitar program tersebut .
program ni disertai oleh semua pesilat-pesilat ' silat cekak ustaz hanafi ' dari seluruh Malaysia . lagi satu , usaha untuk memecah rekod 10,000 kehadiran pesilat berjaya
apabila kehadiran yang dicatatkan adalah seramai 10,763 orang kalau tak silap aku . hehe .
dan rekod ini juga berjaya dicatatkan di dalam Malaysian Book of Records .
memang terbaik la kan . aku secara tak langsung tergolong dalam kalangan 10,000 orang tu sebab menjadi wakil kontinjen dari MELAKA .

nah . layan la gambar-gambar ni .




















video

. gerakan penutup .

masa nak balik .
perjalanan dari KL-Melaka yang sepatutnya 1jam setengah je da jadi 6jam . huhu .
dah standard aku nak balik Perak dah tu .
sebab ade eksiden . memang sesak gila highway .
balik-balik tengok cermin . adeh .
hitam dah aku ni . cane nak bagi putih balik ?
ingat senang ke . huhu .
adios .



2 comments:

Anonymous said...

same la..
blik johor spatotnyer 2 jam jer..
aleh2 jd 10 jam perjalann~
huhu

solehsunar said...

..tawu xpe..takziah la kepada ahli keluarga semua mangsa kemalangan tu..moga tabah menghadapi dugaan.

Post a Comment