Saturday, May 14, 2011

we are UNITED




anda penyokong RED DEVILS ?
kalau ya . bagus !
kalau tidak . boleh blah . ahaha .
debaran makin terasa menjelang perlawanan malam ini .
antara Blackburn vs Man United .
perlawanan yang akan menentukan samada Man United
boleh menjulang piala seminggu lebih awal dari jadual . hehe .
dengan berbaki 2 perlawanan .
iaitu perlawanan terakhir pada minggu depan menentang Blackpool .
Man United hanya memerlukan 1 mata dari 2 perlawanan terakhir ini
bagi mengesahkan kejuaraan liga milik mereka .
dari perhitungan tidak menjadi masalah untuk
mengutip satu mata dari dua perlawanan ini .
tapi bola itu bulat .
macam2 boleh jadi neh . hehe .
jika Red Devils berjaya mengutip 3 atau 1 mata daripada perlawanan malam ini .
maka :

1. Kejuaraan liga EPL sah milik Man United.
2. Chealsea terus berputih mata.
3. Man United memadam rekod 18 kali kejuaraan Liverpool kerana
ini adalah kejuaraan kali ke 19 bagi Man United.
4. Menutup mulut Arsene Selenger yang pada awal berkata
perebutan kejuaraan kali ini antara Arsengal dgn Chelsea . ceyh !
5. Dijadikan semangat untuk dibawa bila bertemu Barcelona 28Mei nanti.



jika dilihat pada kiraan mata .
Chelsea masih berpeluang merebut kejuaraan
tetapi jika keajaiban2 ini berlaku .

1. Man United kalah berturut2 dua perlawanan terakhir ni.
2. Chelsea menang dua perlawanan last ni dgn jaringan yg berlambak2 . hahaha !

jadi Chelsea akan berkongsi mata tapi
memiliki kelebihan jaringan lantas menjadi juara . haha
tapi boleh ke ? hihi .
tapi tak dinafikan macam2 boleh berlaku sbb bola itu bulat .


di sebalik semua ini . ada juga perebutan slot untuk layak ke liga2 juara antara
Arsengal, Liverpool, Man City dan juga Tottenham Hots .
ape pun kita tgk aje lah .

19Mei ni ingat nk g tengok game Perak vs Sabah .
tapi berubah stadium lak . dari Ipoh ke Lumut .
dah jauh la pulak . huhu .
pe pun gud luck tuk pasukan Perak . hehe .
Kejor Yop Kejor .
sebab ape ? sebab We Are United . :)


tata ~~

2 comments:

missomachos said...

boooo kat MU! :P

solehsunar said...

aku amik boooo tu. :P

Post a Comment