Thursday, October 21, 2010

super wednesday .

tawu-tawu je esok cuti sempena Melaka Maju 2010 .
maka malam tadi berlangsung sebentar liga komuniti 'pro evolution soccer' kat bilik aku . haha . first-first sekali kena la panggil semua star-star datang berkumpul bagi menyertai liga ini .
kalau nak dianggarkan ade la dalam 4 orang star . yang lain tu faham-faham je la . hihi .
sekadar memenuhkan penyertaan .
antara pemain-pemain yang memeriahkan suasana :

1. soleh
2. apis
3. man
4. dollah
5. nazi
6. alan

liga ini terbahagi kepada 2 kumpulan . satu kumpulan ade 3 orang pemain .
permainan berdasarkan timbal balik dan 1st place n 2nd place dalam kumpulan akan layak terus ke separuh akhir .

game start pukul 12.00am dan habis lebih kurang 4.30am .
huahua . memang tak tido la sebab tawu esok boleh qadho .
dalam kepala otak cakap takpela .
esok ade satu keje je nak kena submit hari jumaat sebelum aku nak balik kampung . hehe .

kumpulan A

1. apis
2. soleh
3. man

kumpulan A ni boleh dikatakan tempat berkumpulnya star-star belaka . memang sengit saingan dalam kumpulan ini . kedudukan di atas adalah berdasarkan kepada keputusan yang melihatkan apis dan soleh layak ke separuh akhir .

kumpulan B

1. alan
2. dollah 'ab'
3. nazi

kumpulan B tempat berkumpul beberapa 'ayam' . haha . tapi ayam yang dah up . lalala .
alan dan dollah 'ab' atau bila di sambung jadi abdullah . haha .
mereka layak ke pusingan seterusnya .

di peringkat separuh akhir .

(0) soleh vs alan (1)
(0) apis vs dollah (2)

di peringkat final

(0) dollah vs alan (1)

tempat ke3/4

(3) soleh vs apis (0)

berakhir sudah liga pada minggu ini dan semua pemain balik bilik pas tu tido .
tinggal bilik aku dalam keadaan bersepah .
hampeh kan ? dah la sental milo+nescafe aku . hahaha .
pe . aku tak kesah punn ..
hehe






1 comment:

izs said...

kaki tangan idong bola! :P

Post a Comment