Sunday, October 3, 2010

futsal & gay

assamualaikum .
hello2 . nak kopi ke nak milo ? haha .
lastly ade jugak bahan untuk aku update blog ni .
kalau tak , memang sunyi sepi lah kan .
lagipun ramai yang tertanya-tanya bila nak update . hehe .
macam famous je kan . kah3 . soleh2.

ceritanya bermula begini .

asalan dari bermain futsal tiap-tiap petang di taman depan hostel aku ni .
ntah ape nama taman aku pun tak tahu .
ade la budak-budak taman + budak-budak hostel UTEM yang main kat situ .
so . dengar khabar ada ' tournament ' .
jadi dorg ni semua pakat nak tubuhkan pasukan .
akibat terlalu ramai . pecah kepada dua .
nama pasukan ape ? haha .
Bukit Beruang A n Bukit Beruang B .
Team A memang fully ' Melakarian ' . memang satu team semua asal melaka .
yang team aku ni pulak Team B , campur-campur .

2 orang Melaka .
2 orang Kelantan .
1 orang Perak .
2 orang Sarawak .
1 orang Sabah .

ckup 8 orang semuanya . sempat la training 4 hari .
itu pun sebab nak cari keserasian .
Alhamdulillah . ok !

02.10.10 .

tournament pun bermula jam 9.00am .
yang aku ni tak sabar-sabar sampai pukul 7.00am dah ready . haha .
awal giler .
Alhamdulillah .
dapat menjuarai peringkat kumpulan .
berikut keputusan perlawanan .

BBB = Bukit Beruang 'B'

BBB (3) vs (0) Muzaffar Syah
BBB (4) vs (0) Taman Tun Razak
BBB (1) vs (1) Pengkalan Minyak Melaka

Johan Kumpulan B

seterusnya masuk ke peringkat Semi Final . keputusan :

BBB (1) vs (1) Pasir Puteh
Pasir Puteh menang Penalti (4-3)

berakhir saingan bg team BBB .
tapi tak pe , sebab memang tak jangka dapat melangkah sejauh ni .
aku pun dah injured masa game ketiga . sampai dua orang sekali tackle aku .
memang mendapat la . mendapat sakit . haha .
calar balar lutut+siku+pinggang . hurmm . tapi puas hati .
next tournament InsyaAllah join lagi kalau ade kelapangan .



masuk bab baru .

nak dijadikan cerita . lepas habis game kedua , badan peluh-peluh .
so ape lagi ? bukak baju la kan . lagipun semua laki-laki kat situ .
ape nak dimalukan . haha . termasuk la aku .
then , datang sorang pakcik yang agak berumur . agak-agak aku dalam 40an la .
datang borak-borak dengan bebudak team aku ni .
masa tu kami tengah berkumpul lagi .
pas tu dia terpandang aku . ntah macam mana pulak dia boleh datang duduk sebelah aku .
usya aku atas bawah atas bawah .
dalam hati aku dah kata , " apehal pakcik ni ? nak makan stokin aku ke ? "
start lah beliau borak-borak dengan aku . tanya aku duduk mane . dah lame ke main futsal .
pas tu leh pegang-pegang betis aku yang keras ni .
aduhai pakcik . memang dah geli geleman aku dibuatnya .
dia cakap kaki dia tak de bulu . haha . macam taik . aku tak tanya pun .
pas tu urut-urut kaki aku .
cis ! aku dah rase lain macam dol .
pusing-pusing belakang . bapak ah ! memang tinggal aku sorang je .
membe-membe lain suma dah blah . pas 2 gelak-gelak dari jauh .
yang aku tak tahan , siap tanya ade bulu dada ke tak .
macam sial je pakcik yg bahasakan diri dia sebagai uncle ni . hahaha .
memang tak leh blah . pas tu ngaku dia lembut macam jaafar onn . haha .
aku dengar je la . then offer kat aku awek pulak .
ajak g jumpe membe-membe dia kat disko . damn !
nak yang nakal ke nak yang baik . haha .
dia cakap dia ramai kawan-kawan pompuan yang cari pakwe bulu banyak . eeeuuuuu .
aku dah nampak kecik je uncle ni . tua-tua macam ni pun menjadi lagi .
aku pun cari akal nak blah . then nampak botol air tak jauh dari aku .
angkat botol minum berdiri pas tu blah .
sial punya orang tua .
yang membe-membe aku leh lak gelak sakan cakap aku dah ade sugardaddy .
wak lu !
aku tengok uncle tu blah gi tempat lain . sebab ngan aku dah tak boleh makan . haha .
nak pau no fon aku lak tu . xde pasal aku nak bagi .
sebelum game stat , aku tengok uncle ni blah dari situ , naik moto je pun .
adoai . kalo naik BMW ke . Mercs ke . ok la kan jadi sugardaddy aku .
untung2 g kelas bawak kete pas ni . hahaha .
bodoh ! mintak simpang la der .
aku normal ok !
NORMAL !


balik bilik . aku terpikir . ouh !
ni la first time aku kena ayat ngan mamat gay . haha .
pengalaman ! best ! shit .

tammat .


9 comments:

Muhammad Amirul said...

haahahaha...
aiseymen...idak la lalu teman dengar cite mike ni...ade gak dah tua, kubur kata mari da tu

solehsunar said...

haha..2 la pasal mirul..kalo awek lalu la jgk..haha

azilah othman said...

euwwwwww~
so ko ni suci lg ke x?
hak3~

annaNtheprince said...

hak2
nsb baik hg x layan sugededi tuh
sian kwn aku nnt xD

solehsunar said...

azilah weh . haha . siot je soalan ko 2..ak teruna lg ok..hahaha

anna ! kawan ko spe ? hurm ?

annaNtheprince said...

sue hye lee meh~~
xena ksayangan kami
weee~~

solehsunar said...

abes 2 vaness spe der ?

azilah othman said...

hak3
manala thu kan~
dah la dgn mat gay~
ahakz~

solehsunar said...

kalau yea pn ape salahnya..haha..ngok ngek la hg azielah weh..:P

Post a Comment