Saturday, September 18, 2010

apa ni ?


xde MOOD .
sebab ?
esok pagi da nk balik MELAKA !
haiyaa .

SEBAB nya lagi ?

1 . da x boleh bangun TIDO lambat pas ni .

2. da xde nk merasa masakan MAK utk beberapa bulan !

3. ade TEST yang menanti kt MELAKA tu .

4. da x boleh MANDI lambat2 .

5. da x dpt nk terkangkang tgk TV !

6. da x dpt nk pikir benda2 yg menyenangkn KEPALA OTAK .

7. da x dpt nk ber ON9 bersama streamyx .

ape lg ?
dah la..
malas nk PIKIR .

walau ape pn . TERPAKSA kuatkan SEMANGAT tuk balik ke MELAKA .

sebab ?

1 . ade tanggungjawab sebagai ANAK .

2. ade tggungjwb sebagai PELAJAR .

haishh .

oke2 . sekarang ni nk kena pack2 BARANG dah .

2MINGGU aku kat kampung halaman .
indah nya RASA hati ni .
MEKASIH pada MAK ABAH . ABG2 . KAKAK2 .
n si DIA yang menyerikan 2minggu aku di sini .
TERIMA KASIH BANYAK2 .


walaupun HATI x brape nk TENANG . ape boleh buat ?
TABAH . SABAR . REDHA .
YES ! solehsunar kuat la beb .
ape da nk layan2 perasaan ni sgt .

SENYUM SOKMO . :)

2 comments:

izs said...

Hahah. SENYUM SOKMO k!
Mlm ni aku mls nk post pape kt blog aku,sbb sume dlm pikiran aku sebijik cm ko nye post ni. Heee
gudluckkkkk ok! :)

solehsunar said...

hehe..:):)..
aku dah wakilkan la ni ?

baik..:)

Post a Comment